پنکیک دوکاره شماره 15 پلادیس
اگر به دنبال پوستی صاف، طبیعی و بدون نقص هستی، پنکیک دوکاره شماره 15 پلادیس یکی از بهترین انتخابها برای آرایشی بینقص و ماندگاره. این محصول دوکاره هم به صورت خشک و هم مرطوب قابل استفادهست و همین باعث شده تا برای شرایط مختلف آرایش، انعطاف بالایی داشته باشه. شماره 15 این سری رنگی ملایم با تناژ متوسط و گرم داره که برای پوستهای روشن تا گندمی بسیار مناسبه.
این پنکیک بافتی نرم، سبک و لطیف داره که بهراحتی روی پوست میخوابه و بدون ایجاد سنگینی، سطح پوست رو یکدست میکنه. پوشانندگی عالی اون، نواقص پوستی مثل لکهای جزئی، قرمزی و منافذ رو محو میکنه و ظاهری طبیعی و زیبا به چهره میده.
قابلیت دوکاره این محصول باعث شده تا فقط با تغییر نوع استفاده (خشک یا مرطوب)، بتونی میزان پوشش رو به دلخواه تنظیم کنی. برای آرایش سبک روزانه میتونی ازش به صورت خشک استفاده کنی و اگه دنبال کاور قویتری هستی، با اسفنج مرطوب، یه پایه آرایش حرفهای و ماندگار برات میسازه.
طراحی کاربردی، بستهبندی خوشدست و مناسب برای کیف آرایش، همراه با ماندگاری بالا بدون برق افتادن، باعث شده این محصول یکی از محبوبترین پنکیکهای برند پلادیس باشه. یه انتخاب عالی برای خانمهایی که دنبال آرایش تمیز، حرفهای و راحت هستن.
در کل، پنکیک دوکاره شماره 15 پلادیس یه پنکیک کامل و حرفهایه که نیاز به تمدید آرایش رو کم میکنه و با هر نوع پوستی بهخوبی هماهنگ میشه.

دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.